Home Dank u wel, vrijwilligers!

Dank u wel, vrijwilligers!

Dank u wel, vrijwilligers!

Het pastorale team van het Heiligdom en Pro Maria willen hun dank betuigen voor alles wat vele vrijwilligers in het voorbije jaar voor het Heiligdom gedaan hebben. Een dagje uit in Durbuy was de concrete manier om dit te doen. De gastheer was E.H. Butaye, kapelaan in Beauraing, maar ook pastoor van dit pittoreske stadje. Een dertigtal vrijwilligers werden verwelkomd in de pastorij van Durbuy.

Op het programma stond het volgende: een rondrit in een toeristisch treintje, een gezellige maaltijd in één van de restaurantjes, en dan een begeleide wandeling in dit ‘kleinste stadje van de wereld’! Het bezoek werd afgesloten met Eucharistieviering in de parochiekerk uit dank voor het vrijwilligerswerk tijdens het afgelopen Heilig Jaar van de Barmhartigheid.

Een toemaatje werd gegeven door Mevr. Paule Fostroy, die ons Coccinelle BD voorstelde, een vereniging die katholieke stripboeken uitgeeft. Er was ook gelegenheid om de kleine boekenwinkel te bezoeken die zich in het gebouw van de pastorij bevindt en door Coccinelle uitgebaat wordt.

De vrijwilligers keerden zeer tevreden terug naar Beauraing na deze zeer gesmaakte uitstap.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.