Beste pelgrims, we zijn verheugd u te mogen verwelkomen in het Heiligdom van Beauraing en tot uw dienst te staan gedurende uw verblijf dat een uur… een halve dag… een hele dag of nog langer kan duren. U vindt onder de knop ‘Activiteiten’ (in de rode band bovenaan) voorstellen voor de verschillende leeftijdscategorieën en diverse soorten groepen. Om uw groep in te schrijven, kan u ons een mail sturen, ons bellen, ons schrijven of het inschrijvingsformulier hieronder invullen.

Alle activiteiten zijn gratis, behalve natuurlijk de inkopen in de winkel. Het enige dat we u vragen, is de collecte in de H. Mis te doen voor het Heiligdom, of een vrije gift te doen als er geen H. Mis voorzien is in uw programma.

We hebben over een picknickzaal van ongeveer 60 personen, bestemd voor de pelgrims(groepen). Voor warme maaltijden en overnachtingen dient u zich te wenden tot het Maison de l’Accueil of het Castel Sainte-Marie.


Een groep inschrijven

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Vertel ons wat u van uw bezoek verwacht
 • Eucharistie, Sacrament van de Verzoening, Sacrament van de Zieken, Verlossing van het Heilig Sacrament, Liturgie van de Uren... Geef het tijdstip van elke activiteit en de priester(s) voor de viering aan: de priester uit de Heiligdommen of uit uw groep.
 • Gebed bij de meidoorn (mogelijkheid om gebeden te schrijven en ze te plaatsen in een doos die aan de Maagd Maria wordt aangeboden), rozenkrans, rozenkrans van goddelijke barmhartigheid, aanbidding, kruisweg... Dank u voor het opgeven van het tijdstip van elke activiteit en de gewenste animator: van de Heiligdommen of van uw groep.
 • Video's (18' of 52') of gefilmd interview van Gilberte Degeimbre, één van de 5 kinderen van Beauraing (47'), uitleg van de boodschap, uitleg over het thema van het jaar (mogelijkheid van een conferentie), rondleiding door de plaatsen die met de verschijningen te maken hebben... Gelieve het tijdstip van elke activiteit te vermelden.
 • Plaatsen die verband houden met verschijningen, de votiefkapel, de basiliek, het mariale museum... Geef de tijd van elke activiteit aan.
 • Over de mysteries van de rozenkrans (ook voor volwassenen), door middel van leuke activiteiten: het tekenen van een rozet op mariale feesten; "mijn hart in het hart van Maria", door het doen van een "vraag en antwoord" rally in de Heiligdommen... Geef het tijdstip van elke activiteit aan.
 • Paden van barmhartigheid, andere paden (zin van het leven, heiligen, kerken...) die door verschillende plaatsen lopen. Aan het einde van de route is er de mogelijkheid om een witte kiezelsteen te plaatsen bij de meidoorn. Geef het tijdstip van elke activiteit aan.
 • Om een van de Gouden Hart Routes, bedevaartsroutes te voet of met de fiets af te leggen. Bij aankomst is het mogelijk om het pelgrimsregister te tekenen, het pelgrimsdiploma te ontvangen en een witte kiezelsteen bij de meidoorn te plaatsen. Gelieve het tijdstip van elke activiteit op te geven.
 • De enige souvenirwinkel in de Beauraing Sanctuaries. Bedankt voor het opgeven van de tijd.
 • Picknick in de picknickzaal (voor maximaal 60 personen). Bedankt voor het opgeven van de tijd.