Marie heeft in Beauraing gezegd : “Bidt, bidt veel, bidt altijd“. We bidden elke dag voor de intenties van de bedevaarders en de bezoekers van onze internetsite op het ogenblik van het rozenhoedje van 18u30.

U kan uw gebedsintenties hieronder neerschrijven en wij zullen er voor bidden. Ook anderen die deze pagina zullen bekijken kunnen voor uw intenties bidden.

Er zijn vele dankbetuigingen voor bekomen genaden in Beauraing.

Het volstaat te klikken op de rode knop hieronder, en dan de verschillende velden (al dan niet) in te vullen (naam, mail, telefoon) en uw gebedsintentie neer te schrijven, en tenslotte te klikken op rode knop rechts onderaan. Uw gebedsintentie zal dan op onze webpagina verschijnen. Als u dat liever niet hebt, kies dan voor “DO NOT share this” in het vak “Please…”. Indien u een mail wil ontvangen als iemand meldt dat ie voor u bid, vink dan “Email Me When Someone Prays” aan.

LEFEBVRE Thérèse

Vierge Marie intercédez auprès de Jésus votre fils, pour obtenir la grâce guérison pour Françoise, Jean Pierre et Alain, qui sont atteints de graves pathologies.

Pour que les traitements qu'ils subissent, produisent leurs effets sans souffrances et permettent une guérison.

Vierge Marie nous vous remercions pour toutes les grâces déjà accordées et nous gardons une confiance certaine pour nous exaucer.

MERCI VIERGE MARIE ET GARDEZ NOUS SOUS VOTRE PROTECTION

AMEN

Received: July 15, 2021

Powered by Prayer Engine