Marie heeft in Beauraing gezegd : “Bidt, bidt veel, bidt altijd“. We bidden elke dag voor de intenties van de bedevaarders en de bezoekers van onze internetsite op het ogenblik van het rozenhoedje van 18u30.

U kan uw gebedsintenties hieronder neerschrijven en wij zullen er voor bidden. Ook anderen die deze pagina zullen bekijken kunnen voor uw intenties bidden.

Er zijn vele dankbetuigingen voor bekomen genaden in Beauraing.

Het volstaat te klikken op de rode knop hieronder, en dan de verschillende velden (al dan niet) in te vullen (naam, mail, telefoon) en uw gebedsintentie neer te schrijven, en tenslotte te klikken op rode knop rechts onderaan. Uw gebedsintentie zal dan op onze webpagina verschijnen. Als u dat liever niet hebt, kies dan voor “DO NOT share this” in het vak “Please…”. Indien u een mail wil ontvangen als iemand meldt dat ie voor u bid, vink dan “Email Me When Someone Prays” aan.

Anonymous

O Marie, Notre Mère, je viens déposer dans ton coeur ma fille Anabelle. Veille sur elle et protège la de tout mal, de tout danger et de toute maladie. Je te confie sa nouvelle vie. Mets sur son chemin de bonnes personnes avec de bonnes et sincères intentions. Je t'en supplie, Marie, fais qu'elle puisse rencontrer une communauté de jeunes catholiques avec qui elle marchera sur la route de ton Fils Jésus en ta compagnie, main dans la main. Merci. Carmelina

Received: September 14, 2021

Powered by Prayer Engine