Marie heeft in Beauraing gezegd : “Bidt, bidt veel, bidt altijd“. We bidden elke dag voor de intenties van de bedevaarders en de bezoekers van onze internetsite op het ogenblik van het rozenhoedje van 18u30.

U kan uw gebedsintenties hieronder neerschrijven en wij zullen er voor bidden. Ook anderen die deze pagina zullen bekijken kunnen voor uw intenties bidden.

Er zijn vele dankbetuigingen voor bekomen genaden in Beauraing.

Het volstaat te klikken op de rode knop hieronder, en dan de verschillende velden (al dan niet) in te vullen (naam, mail, telefoon) en uw gebedsintentie neer te schrijven, en tenslotte te klikken op rode knop rechts onderaan. Uw gebedsintentie zal dan op onze webpagina verschijnen. Als u dat liever niet hebt, kies dan voor “DO NOT share this” in het vak “Please…”. Indien u een mail wil ontvangen als iemand meldt dat ie voor u bid, vink dan “Email Me When Someone Prays” aan.

SANDRINE JACQUET

Seigneur,

Je te demande de m'apporter la réussite dans ma vie, la prospérité, la richesse, la réconciliation, la chance, la protection, beaucoup de travail très rapidement et que je récupère ma clientèle perdue.

Je te demande de me protéger contre les mauvaises personnes et la jalousie, que des solutions arrivent pour moi dans ma vie.

Je te demande de bénir mon lieu de travail (mon commerce).

Je te demande de mettre sur mon chemin des bonnes personnes qui vont m'aider à réussir, dès maintenant.

Je te demande que mes erreurs soient pardonnées et réparées.

Je te demande de mettre sur ma route une ame soeur avec qui je pourrais creer une relation avec de la fidélité.

Eloigne de moi tous mes ennemis.

Protège ma carrière.

Amen.

JACQUET Sandrine

8 décembre 1994

Www.beauteetbien-etre.be

0485 425 894

Received: September 20, 2021

Powered by Prayer Engine