Dat men hier op bedevaart kome

Marie heeft in Beauraing gezegd : “Bidt, bidt veel, bidt altijd“. We bidden elke dag voor de intenties van de bedevaarders en de bezoekers van onze internetsite op het ogenblik van het rozenhoedje van 18u30.

U kan uw gebedsintenties hieronder neerschrijven en wij zullen er voor bidden. Ook anderen die deze pagina zullen bekijken kunnen voor uw intenties bidden.

Er zijn vele dankbetuigingen voor bekomen genaden in Beauraing.

Het volstaat te klikken op de rode knop hieronder, en dan de verschillende velden (al dan niet) in te vullen (naam, mail, telefoon) en uw gebedsintentie neer te schrijven, en tenslotte te klikken op rode knop rechts onderaan. Uw gebedsintentie zal dan op onze webpagina verschijnen. Als u dat liever niet hebt, kies dan voor “DO NOT share this” in het vak “Please…”. Indien u een mail wil ontvangen als iemand meldt dat ie voor u bid, vink dan “Email Me When Someone Prays” aan.

I prayed for this

Prayed for 8 times.

Dorothée

Oh Ma Mère au Coeur d'or, je te confie tous les jeunes pour qu'ils aient le

bonheur et la grâce de te connaître et de t'aimer, de désirer connaître Jésus, decroire en son immense amour , de l'écouter et de l'aimer. Qu'ils puissent ainsi

avancer avec confiance et enthousiasme dans la vie malgré les grands défis de

notre temps. .

Received: May 1, 2020

Powered by Prayer Engine

X